Over Computrading.be

Computrading.be de kleine groothandel voor de ” kleine ” Computerretailer is ontstaan doordat ik op verzoek van een bevriende Computerwinkelier op zoek ging naar goedkope Laptops met name in Oost Europa, vandaar ook ons logo bestaande uit een Kompasroos met onze naam aan de oostzijde.

Tijdens deze zoektocht kwam ik er achter dat vele kleine Computerwinkeliers en Online verkopers in België en Nederland continue op zoek zijn naar het beste aanbod voor hun inkoop zeker omdat zij niet de mogelijkheid hebben om grote orders te plaatsen en daarmee kwantumkorting te kunnen bedingen.

Dit bracht mij op het idee van de Kwantumclub en uniek inkoop en verkoopconcept met Kwantumkorting voor alle leden, na contacten hebben gelegd met een aantal grote leveranciers en met hen de gewenste afspraken te hebben gemaakt zijn wij nu zover om leden voor onze Kwantumclub te gaan werven zonder kosten en zonder moeilijke contracten met kleine lettertjes.

U bent Computerwinkelier of Online verkoper en nieuwsgierig geworden naam dan contact met ons op voor meer informatie en wellicht kunnen wij ook u als lid van de Computrading Kwantumclub verwelkom.

Wouter Schouten, eigenaar Computrading.be