Over Computrading.be

Als start-up in de Computer groothandel (voornamelijk Laptops), vandaar ook de naam Computrading, werden ook wij getroffen door de Corona crisis. Toen langzaamaan duidelijk werd dat er wel eens een relatie zou kunnen bestaan tussen ventilatie en verspreiding van het COVID-19 virus, hebben wij onze prioriteiten verlegd en zijn bij onze leveranciers op zoek gegaan naar producten om met name scholen en andere onderwijsinstellingen te helpen bij het bepalen van de luchtkwaliteit in leslokalen en andere ruimtes voor gezamenlijk gebruik.

Vooral het meten van het CO2 gehalte is een goede graadmeter om te bepalen of de betreffende ruimte voldoende wordt geventileerd, er lopen op dit moment meerdere onderzoeken van gerenommeerde instanties in BelgiĆ« en Nederland om het daadwerkelijk verband tussen verspreiding van COVID-19 en ventilatie aan te tonen, echter wij hebben besloten om deze resultaten niet af te wachten. ” Een goed klimaat is waar het om gaat ” is immers altijd van toepassing. Wij zijn inmiddels begonnen met het aanbieden van in onze ogen betrouwbare en betaalbare sensoren aan met name scholen in BelgiĆ« en Nederland.

Uiteraard gaat het uitbreiden van de groothandel in Computers ook gewoon verder en verwachten wij binnenkort van start te kunnen gaan met een unieke verkoopstrategie met kwantumkorting voor iedereen!

Wouter Schouten, eigenaar Computrading.be